GJYLE QOLLAKU NË VITIN 1999 PË RJETOJ D HIMBJEN E MADHE TË DASHURISË…

GJYLE QOLLAKU NË VITIN 1999 P ËRJETOJ DHIM BJEN E MADHE TË DASHURISË…

Të gjithë e njohin këngëtaren kaqurelse Gjyle Qollaku, por pak kush di ndonjë gjë për j etën e saj jashtë muzikës e ske nës.

Kush është, nga është, cila është j eta e saj?

Gjyle Qollaku është një kengetare shqiptare e muzikes popullore, pop etj.

Nëse nuk e keni ditur, Gjylja ka lindur në Maqedoni ku dhe e kreu shkollimin e fillor dhe të mesëm në qytetin e Shkupit.

Ka kohë që këngëtarja jeton në Austri bashkë me të shoqin dhe djalin e tyre të vetëm.

Në rrethe të ndryshme, thuhet se Gjylja së fundi nuk është e interesuar për muzikë dhe projekte të reja, pasi ajo po e shijon në maksimum je tën familjare.

Ndryshe, Qollaku, u i dentifikua mirë në muzikë me albumin me titull “Dh imbje Dashurie” që u publikua në vitin 1999, album ky me p ërmbajtje të mirë, i cili asaj kohe e ak tualizoj mjaftë këngëtaren nga Maqedonia./Kosovarja/