Gjendet ark.iv.oli i princeshës miliona vite i vjetër, shkencëtarët habiten nga ajo çfarë panë brenda tij

Gjendet ark.iv.oli i princeshës miliona vite i vjetër, shkencëtarët habiten nga ajo çfarë panë brenda tij

Zbulimi i Princeshës “Tisulsky ishte një surprizë për të adresuarit”.

Ark ivoli ishte i mbushur me një lëng të pastër mi nerali të kuq.

Me një th urje spirale, e cila qëndron lart (rreth 180 gradë C), një grua e hollë, e pa zakontë e tërheqëse, që dukej rreth të tridhjetave, me një lëkurë të ra.cës evropiane dhe sy të mëdhenj, të gjerë dhe të hapur, r aporton “AlienBlog”.