E FUNDIT / Humb j etën 20 vjeçarja e l ënduar në shp ërthimin e Ferizajt

E FUNDIT / Humb je tën 20 vjeçarja e lë nduar në shpë rthimin e Ferizajt

20 vjeçarja Fatime Haxhidema ka v dekur pas lë ndimeve të marra nga shp ërthimi me g az në një restorant të Ferizajt muajin e kaluar.

Ajo ishte e l ënduar r ëndë dhe po traj tohej në Turqi, njofton Klan Kosova.

Lajmi është konfirmuar nga komuna e Ferizajt.

Haxhidema ishte nisur për në Turqi më 7 janar.