“Do rrish në shtëpi, s do dalesh fare”, Bleona zbulon arsyen e vërtëtë të ndarjes nga milioneri shqiptar.

“Do rrish në shtëpi, s do dalesh fare”, Bleona zbulon arsyen e vërtëtë të ndarjes nga milioneri shqiptar.

Bleona Qereti është nga ato personazhe që gjithnjë ka ditur që të tërheqë vëmendjen dhe të marrë sytë e publikut.

Edhe pse shpesh është kr itikuar për z hveshjen e saj të te pruar hera-herës, ajo vlerësimet që mënyrën e drejtpërdrejtë të të thenit të gjërave, i ka marrë gjithmonë.

Së fundmi, ajo ka treguar arsyen e vërtetë të nd arjes së saj nga bashkëshorti, Gani.

“Kam folur haptas për Ganin, sepse, është një lidhje e cila u prish për shkak të karrierës time, por, ishte një prishje me ko ncensuz, sepse, unë doja të ndiqja një ëndërr timen dhe Gani ka qenë shumë i mirëkuptueshëm për këtë fakt dhe më tha “Bleona nëse ti nuk shkon në Amerikë për të arritur ëndrrën tënde, ti do rrish në shtëpi dhe do më ur resh, do gatuash, do shohësh lajmet si grua shtëpiake, dhe do shikosh njerëzit tjerë që po e jetojnë ëndrrën tënde, kështu që nuk ka se ns të rrish e martuar me mua kur ti ke një ëndërr” dhe kur e kam parë që është kaq i mirëkuptueshëm unë lirshëm flas mirë për të”, është shprehur Bleona.