Do ngelni pa fjale! Djemtë e shikonin nga b*thet, vajza i fut në k.urth

Do ngelni pa fjale! Djemtë e shikonin nga b*thet, vajza i fut në k.urth

Një modele 24-vjeçare u ka punuar një reng djemve të cilët e shikonin teksa ajo kalonte në rrugë.

Për të parë re agimet e tyre, vajza e quajtur Alexas Morgan kishte vendosur cel ularin në xhepin e p.asmë të pantallonave dhe kishte nd ezur kamerën duke regjistruar.

Në këtë mënyrë, ajo po filmonte të gjithë ata persona që e shikonin pasi ajo kalonte para tyre.

Videon me re agimet e djemve që e shikonin nga fundshpina e ka postuar në Instagram. Në fakt ky është trendi më i fundit në aplikacionin e videove Tik/Tok.

Më shumë se 120 mijë pëlqime ka marrë kjo videove në Instagramin me 4 m ilionë ndjekës të 24-vjeçares. Re agimet ishin të ndryshme.

Në këtë video gjetën veten edhe disa prej djemeve që janë filmuar me kamerën e fshehtë. Disa prej tyre kërkuan që të fshihej, por disa të tjerë nuk u sh qetësuan kaq shumë, aq sa i bënë edhe f ollow në Instagram 24-vjeçares.