Çm,endet Stresi: Ja Cfarë Thot Për Grida Dumën, Do Ta Merrja Për Gr,ua Dhe Çdo Natë Do Ta…

Çm,endet Stresi: Ja Cfarë Thot Për Grida Dumën, Do Ta Merrja Për Gr,ua Dhe Çdo Natë Do Ta…

Stresi ‘lëshon bo mbën: Femrat VIP shqiptare sh v esin trupin për fustane firmato. Këngëtari Stresi, nuk ka të ndalur me veprimet dhe.

deklaratat e tij, më shumë se për muzikën, ai ndalet te Grida Duma, per te thot se eshte nje grua teper e bukur dhe e me ncur. Ai çm endet në intervist dhe thot se do ta kishte marr edhe per grua, dhe do çdo natë…Per me shum ndiqeni videon duke …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn