Ç artet Mihrije Braha, Ja çka thot për Shqiptarët e sodit…

Ç artet Mihrije Braha, Ja çka thot për Shqiptarët e sodit…

Mhrije Braha shpërthen. Shqipëtari të fal gjithcka por vetem suksesin JO. Mihrije Braha Lindi në fshatin

Vidimriq të Mitrovicës më 15 nëntor 1967 ajo është nje kengetare e famshme me kenge te saj popullore si dhe te perfshire edhe ne muziken zb avitese. Ajo eshte e martuar me kengetarin e njohur Naim Abazin / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive