Bohet nami në rrjet / Mihrije Braha me deklaratën e saj: Ja sa duhet të jet ma,dhëesia që të kë naq.ni partneren pafund në shtr

Bohet nami në rrjet / Mihrije Braha me deklaratën e saj: Ja sa duhet të jet ma,dhëesia që të kë naq.ni partneren pafund në shtr

Keshtu se fundmi ajo ishte e ftuar ne emision tek Rudina Ma gjistari dhe duke folur per jeten p rivate ajo

tregoi edhe per e ksperiencat e saja ne sh trat..Ajo madje u shpreh:”Madhesia e o rganit te burrit patjeter qe ka nje rol te p ashmangshem ne ke naqesin bashkeshortore,por madhesia id eale eshte kjo…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn