Befasuese lopa me prodhim rekord qumështi, 54 litra dhe mund ta gjeni në…

Befasuese lopa me prodhim rekord qumështi, 54 litra dhe mund ta gjeni në…

Kjo lop e cila shfaqet në video përmban 56 litra qumsht në ditë,Holstein Friesian lopë HF në nivel

kombëtar të bagëtisë dhe konkurrencës m jeljes mbajtur në Patiala, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…