V des Një Familje Në Gjermani Si P asoj E Një Äksidènt Trägjik

V des Një Familje Në Gjermani Si P asoj E Një Äksidènt Trägjik

Sot rreth orës 7 e 30 të mengjesit 1 familje shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me ta rga të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan sh pirt në vend T argat e tij ishin me tabela D dhe pronari jetoi ne Dusseldorf te Gjermanise.

Komento Ngu shllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ng ushllimeve. Per videon shtyp me poshte: