U PRlSH/Dynjaja/18 Vjeçarja Shqiptare I Merr J etën Babait, Arsyeja Do T’ju Iërë Pa Mend

U PRlSH/Dynjaja/18 Vjeçarja Shqiptare I Merr Jetën Babait, Arsyeja Do T’ju Iërë Pa Mend

Rrethanat e vr asjes së shqiptarit 47 vjeçar nga Kosova M.B., që ka ndodhur të enjten në Cyrih, sipas r aporteve të para ishte e mbuluar nga mis teri.Ndërkohë, sot au toritetet kompetente kanë dhënë një version lidhur e rrjedhën e kr imit.

Sipas gje ndjes a k t uale të h etimeve, zyra e prok urorit publik s upozon se vajza 18-vjeçare ka pl ago sur fa t alisht babanë e saj me ar më gjatë një mosmarrëveshje familjare”.Se si ndodhi mosmarrëveshja saktësisht dhe në cilat rrethana 18 vjeçarja ka shkr epur plu mbat tani për tani është objekt i he t imeve të mëtejshme, transmeton albinfo.ch.Kështu është shprehur prokurori publik të premten për mediat zvicerane, shkruan 20minuten.Vajza është ar res tuar që atëherë. Prok uroria publike ka kërkuar par abu rgim për të në gjy katën e ma save të detyrueshme.

Kur arritën në vend të ng jarjes, shërbimet e urgj encës hasën në dy gra të pla gos ura, të dyja zvicerane, të moshës 18 dhe 50 vjeç, dhe një burrë të pla gosur rë ndë. Personi 47 vjeçar me shtetësi zvicerane, i cili është me prejardhje kosovare, ka v d e kur në apartament pavarësisht ma save të menjëhershme të ri ani ma cionit.