Po si ma bëni mua…Kejvina Kthella shfaqet me p.r.anga dhe ngjitës në g ojë (Video)

Po si ma bëni mua…Kejvina Kthella shfaqet me p.r.anga dhe ngjitës në go jë (Video)

Modelja e njohur, Kejvina Kthella ka ndarë një foto me pr a nga dhe ng jitës në gojë, duke ‘f r ik ësuar’ fillimisht ndjekësit në Instahram. Por, më poshtë mund të shohësh se ajo do të j etë pjesë në një sk ec në spe ktaklin e humorit ‘Klanifornia’.

“Për një gotë ujë përfundova kështu. Më ndiqni të shtunën në klanifornia që të merrni vesh qysh e tek!Nderkohë kam një pyetje për ju: Po si mund të rre m be hem unë?“, shkruan Kthella krahas fotos.