Në Shqipëri Vajzat Heqin Br,injët Për Bel Të Hollë,Doktorresha Befason Me Deklaratën (Video)

Në Shqipëri Vajzat Heqin Br,injët Për Bel Të Hollë,Doktorresha Befason Me Deklaratën (Video)

Një nga ope racionet est etike që ka filluar të bëhet kohët e fundit nga vajzat është heqja e brinjës

në mënyrë që beli i tyre të duket më i hollë dhe një ndërhyrje e tillë është ko nsideruar gjithnjë me një rr ezikshmëri të lartë.Por a kryejnë vajzat shqiptare ndërhyrje të tilla flet doktoresha qe eshte p erkatese per keto nderhyrje…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…