MOMENTI KUR NJË PERSON I BI E NË FYTYRË GRANIT XHAKËS NË NJË AHENG NË LONDËR…

MOMENTI KUR NJË PERSON I B IE NË FYTYRË GRANIT XHAKËS NË NJË AHENG NË LONDËR…

Granit Xhaka, Meda dhe Korab Shaqiri kishin mbajtur një mbrëmje f antastike në Londër në vitin 2019.

Derisa dyshja po iu kendonte shqiptareve në mbrëmjen e mbajtur, paratë në drejtim të tyre nuk munguan, ku dyshemeja pranë tyre ishte e mbuluar me to.

Megjithatë, në një moment kishte ndodhur një veprim shumë i pa këndshëm ku Xhakes i bie sh.uplak një person që ishte pjesëmarrës në atë mbrëmje muzikore.

Re a gimi ishte i madh nga të gjithë pjesëmarrësit e tjerë që ishin pjesë e asaj mbrëmje.