Moderatorja Shqiptare Tregon Për Herë Të Parë: Shkova Të Hiqja Fë,mijën, Nuk I Thashë Bashkëshortit por ai…

Moderatorja Shqiptare Tregon Për Herë Të Parë: Shkova Të Hiqja Fë,mijën, Nuk I Thashë Bashkëshortit por ai…

Moderatorja Gerta Gixhari ishte e ftuar së fundmi në “Glamour Zone”, me Ester Bylykun. Gjatë intervistës, ajo rr ëfeu shumë të pathëna të je tës profesionale dhe asaj pr ivate gjithashtu.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Gerta foli për sht atzëninë me djalin e dytë. Ajo tha se si fillim kishte menduar ta hiqte fëmijën, pa i thënë asgjë të shoqit apo familjes.

Mirëpo doktoresha e kishte bindur të mos e bënte diçka të tillë.“Jam menduar shumë për djalin e dytë, sepse nuk kam qenë dakord. Isha shumë e fi xuar të kisha vetëm një fëmijë. Im shoq donte. Në momentin që unë e konfirmova sht atzëninë, nuk i tregova as bashkëshortit dhe as familjes sime, por u nisa drejt……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…