Moderatorja Shqiptare Tregon Për Herë Të Parë: Shkova Të Hiqja Fë,mijën, Nuk I Thashë Bashkëshortit por ai

Moderatorja Shqiptare Tregon Për Herë Të Parë: Shkova Të Hiqja Fë,mijën, Nuk I Thashë Bashkëshortit por ai

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK’së, Enver Hoxhaj, ka thënë se pret nga i pari i VV’së i cili me gjasë do të bëhet kryeminstër, Albin Kurti, që ky i fundit ta kthejë kufirin e Kosovës në Çakorr dhe Zhleb.

Kjo për shkak se Kurti kishte p rotestuar kundër demarkimit të kufirit me Malin e Zi, duke h edhur edhe g az l otsjellës partia e tij në Kuvend.

“Ne presim prej Kurtit që të ofrojë pla tformë, që ta kthejë ku firin në Cakorr dhe Zhleb. Sikurse ka kundërshtuar më 2016…”, është shprehur Hoxhaj.

Tutje, ai tha se nëse Kurti takohet me Vuçiqin për dia log, pret që t’i p ërmbush disa kushte që Kurti, sipas Hoxhajt, i ka vendosur në mënyrë publike.

“Unë pres Kurtit që para se të takohet me Vuçiqin unë pres që t’i përmbush kushtet që i ka vendosur në mënyrë publike”, shtoi Hoxhaj.