Me ne fund bashkohen Shkurta dhe Shyhretja, ja kush ia arriti këtij qëllimi, URIME…

Me ne fund bashkohen Shkurta dhe Shyhretja, ja kush ia arriti këtij qëllimi, URIME…

Nexhmije Pagarusha, mbetet ikonë e muzikës shqiptare. Ikona e muzikës shqiptare Nexhmije Pagarusha sot ka festuar ditëlindjen e saj, ku u nd erua mjaft shumë nga kolegët e saj, shkruan Kosovarja.

Madje, ishte këngëtarja Shyhrete Behluli dhe reja Learta Jakupi, ato që zgjedhën pikërisht në këtë ditë të veçantë artistes më të madhe shqiptare t’ia bëjnë dhuratën më të bukur që ka marrë ndonjëherë.

Ato pr omovuan sot këngën e tyre “Për ty Nexhmije”, këngë e cila mirëprit dhe u pëlqye mjaft shumë nga publiku.