Ku tjeter? Vetëm n’Shqiperi befasohemi../ 73 – vjeçari kërkon nuse, ofron 3.4 mln lek për mblesin.

Ku tjeter? Vetëm n’Shqiperi befasohemi../ 73 – vjeçari kërkon nuse, ofron 3.4 mln lek për mblesin.

Edhe pse ka pak kohë që i ka v d eku r bashkëshortja një 73 –vjeçar kërkon të mos t`I kalojë vetëm vitet e pleqërisë.

Ai ka kërkuar që të martohet madje kush i bën nuse,i moshurari b anues në Memaliaj do ti ofrojë 3.4 milion lekë të vjetra.

Kjo mund të quhet një ndër historitë më të rralla në Shqipëri të Spiro Kamberit që është një ndër banorët e hershëm të Memaliajt që kur është fo rmësuar si qytet në fillimvitet ’50.

I moshuari për të ngry sur vitet e fundit të j etës,kërkon të martohet dhe të gje jë një grua.