K allashi e ftuara e radhës në G jykatën Speciale – Ja çka thotë

K allashi e ftuara e radhës në Gj ykatën Speciale – Ja çka thotë

Donjeta Kosumi, në publik e njohur me no fkën K allashi, është vallëtare e klu beve të n atës, prej vitesh aktive në këtë industri.

Kallashi, që shumë shpesh është diksu.tuar në mediat shqiptare për punën, jetën dhe përfshirjen në shumë histori, pati një kohë heshtje.

Por, ajo është gati për të bërë serish zhurmë, e madje si gjithmonë po ia del, pasi po tërheq vëmendje rreth vetës me po.za dhe mbishkrime në rrjete sociale.