Ish burri i Tunës ‘harron’ Tunën, kapet MAT në shoqërinë e vajzave su pers*ksi

Ish burri i Tunës ‘harron’ Tunën, kapet MAT në shoqërinë e vajzave sup ers*ksi

Tuna Sejdi dhe Patris Berisha kanë qenë çifti më i di skutuar në mediat rozë këto kohët e fundit.

Së fundmi, Patrisi është parë duke u argëtuar në shoqërinë e vajzave supe rse ksi dhe duket se s’po e vre t aspak mendjen për ma rrëdhënien me Tunën.

Në një story në Instagram, Patrisi shihet me një mik të tij basketbollist, Shkenda Dubovën dhe Xhuli Nurën.

Ndërkohë kemi parë në rrjetet sociale se Tuna është zhv endosur në SHBA./blic