I Shka,tërohet Kariera, Nora Istrefit I Publikohhet Video Me Avokatin E Njohur Kosovar

I Shka,tërohet Kariera, Nora Istrefit I Publikohhet Video Me Avokatin E Njohur Kosovar

I shk atërohet kariera, Nora Istrefit i publikohet video me avokatin e njohur kosovarKëngët e saj thuajse gjithmonë shndërrohen në hite, porse Nora Istrefi është e njohur edhe për dukjen dhe figurën tr upore.Shtype rel amen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju Gjatë kësaj fundjave, 33-vjeçarja i ka shpërndarë disa fotografi në rrjetet sociale, ku ka p ozuar me fustan të shkurtër dhe me gj oksin në plan të parë.…

Këngët e saj thuajse gjithmonë shndërrohen në hite, porse Nora Istrefi është e njohur edhe për dukjen dhe figurën tr upore.Shtype re lamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju Gjatë kësaj fundjave, 33-vjeçarja i ka shpërndarë disa fotografi në rrjetet sociale, ku ka poz uar me fustan të shkurtër dhe me gjo ksin në plan të parë.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn