Gruaja e martuar: Burri nuk më kë naq,dhe ja çfarë i bëra…

Gruaja e martuar: Burri nuk më k ënaq,dhe ja çfarë i bëra…

Kishte lënë takim në një apartament me një vajzë qe i pelqente, por ajo qe i ndodhi e ka bere te vere mend per here tjeter. Mediat italiane bejne me dije se dy tra ns*ksualë që banonin në Verona u arr.estuan për gr.abitje dhe per.sek utim të një k lienti për muaj me radhë.Burri, në këtë ra st “vi.ktima”, duke besuar se fliste on line me një vajzë të re e të bukur la takim me të në një apartament në La Spezia. Sapo hapi derën sh tangu kur kuptoi se ajo që e priste ishte një tra ns*ksual dhe u largua duke e re fuzuar ra portin.

Por, menjëherë i nisën kë.rcënimet. Hyrja dhe biseda e tij ishte filmuar.“Ne kemi videon e hyrjes tuaj në shtëpi, nëse ju s’na jepni 200 euro ne do ta postojmë o nline atë”.Dhjetëra kë.rcënime, sha.ntazh dhe fy erje, të cilat vazhduan pavarësisht se burri bl lokoi disa herë numrat nga të cilët ai u k ontaktua. Por më në fund u do rëzua në p olici për nd ihmë. Pasi gjetën numrat e telefonit nga vinin thirrjet, ka rabinierët kapën dy t ra ns*ksualë, tashmë të njohur nga po licia për jo shje të k lientëve dhe më pas i sha.nt azhonin.shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn