Erza: Pom vjen keq por un nuk muj me jetu në Kosovë me 2 mijë euro pagë

Erza: Pom vjen keq por un nuk muj me jetu në Kosovë me 2 mijë euro pagë

18 vjecarja nga Hani i Elezit tha se Kosova eshte vend i shtrejt dhe ajo nuk i mbulon kerkesat e veta me një pa ge prej 2 mijë eurove. 31 vjeçarja ishte tetë muaj s htatzënë kur u infektuar në festën surprizë.

Disa ditë më vonë ajo u dërgua me ur gjencë në s pital dhe doktorët e detyruan të niste lindjen.