Ermali E Pyet Si Ngeli Sht,atzene: Zaimina Pl,as Rrjetin: Ishim Duke U…Aj Me Tha Jam Gati Te Pri,shem I Thash Mos Ndalo Sepse..

Ermali E Pyet Si Ngeli Sht,atzene: Zaimina Pl,as Rrjetin: Ishim Duke U…Aj Me Tha Jam Gati Te Pri,shem I Thash Mos Ndalo Sepse..

Ermal Mamaqi e pyet Zajminen se si ndodhi qe ngele shtatzene e: Ajo vazhdon te rre fehet thot se: ishim duke

e be ate punen aj tha jam gati te prishem por un i thash mos ndalo sepse…Per me shum nd iqeni videon duke…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn