E fundit! Shk.elma e kapje flokësh, plas SH.ERRI mes vajzave në Vlorë

E fundit! Shk.elma e kapje flokësh, plas SH.ERRI mes vajzave në Vlorë

Dy vajza janë z.ene me njëra-tjetrën mesditën e e sotme. ngj arja është regjistruar në një shkollë në Vlorë.

Siç shihet edhe nga pamjet, e publikuar nga Joq Albania, vajzat k.apen nga flokët, ndërsa nuk mungojnë sh.uplakat,

Në pamjet shihet dhe një djalë që afrohet për t’i qe tësuar gj.akrat, por vajzat vazhdojnë të zi.hen sërish. Në s fond dëgjohen edhe të sh.a.rat mes të vajzave. Arsyeja e këtij sh.e.rri nuk dihet.