DHI,MBJE E MADHE | Re zikohet Jeta E Vajzes Se Albin Kurtit E Rende Kjo Qe Ndodhi…

DHI,MBJE E MADHE | Re zikohet Jeta E Vajzes Se Albin Kurtit E Rende Kjo Qe Ndodhi…

Kandidati për kryeministër nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, është k ërcënuar përmes ll ogarisë në t witter, ndërsa ka bërë një rea gim ku dë hn on s uImin ndaj djalit të politikanit serb Nenad Rashiq.Ndërsa Kurti shkruan dhe kërkon që të ndiqen do rasit e këtij inz identi, në një r eplikë, një serb, i shkruan se Nenad Rashiq është i njëjtë me Listën Serbe.Tutje ai prezanton veten si ”serb të rinjë”, ku më pas dhe duke i quajtur shqiptarët ter orlstë, i drejtohet Kurtit se ”do t’ja vë fl akën tërë familjes tuaj”.”Lista Serbe dhe ai janë njëlloj, ne jemi të rinj, serbë që do t’ju sjellin zj arrin në të cilin ju ter orlstët shqiptarë duhet të di gjeni. Unë do t’i vë f lakën tërë familjes suaj”, shprehet drejt Albin Kurtit, një person që mban ll ogarinë me emrin Ivica Kostic.

Ky kcër ënim, vie pasi Kurti dën oi si vijon su lmin b utal ndaj Nikolla Rashiq, njofton Klan Kosova.”Unë dë noj ash për suI min e sotëm b utal ndaj 18 vjeçares Nikolla Rashic, djali i Kr eut të Partisë Progresive Demokratike, Nenad Rashic.Ky është një su Im ndaj qytetarëve tanë & lirisë së tyre dhe ata që e organizuan atë duhet të ndiqen dhe të sillen para drejtësisë.