D asara E Ka Me Gjok,Syn E Çiljetës I F,ut D,oren Direkt, pamjet kanë pu shtuar rrjetin..

D asara E Ka Me Gjok,Syn E Çiljetës I F,ut D,oren Direkt, pamjet kanë pu shtuar rrjetin…

Po ashtu edhe vetë personazhet televizive janë shumë konf’ormistë dhe në linjë të rregullt me t elespek tatorin familjar dhe të ng urtësuar në mendësi.Ajo e mëposhtmja

është ndër videot më e pike që mund të gjeni on line. Me më shumë se 10 milion k likime, kjo është një video që ia bën z ili edhe këngëtarëve më të mirë. Ajo titullohet thjesht “D asara e ka me gj**sin e Çiljetës”. Eshte për tu shijuar nga fillimi në fund. …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn