“Burri Im Shikon Shumë P*No, Por Ajo Që Bën Me Mua Është Edhe Më E Tu.Rpshme….

“Burri Im Shikon Shumë P*No, Por Ajo Që Bën Me Mua Është Edhe Më E Tu.Rpshme….

Letra e një gruaje drejtuar ps ikologe Deidre: Burri im shikon kaq shumë po.rn ografi saqë kur e bëjmë bashkë nuk arrin asnjëherë në org.azmë. Unë jam 31 dhe ai 38. Ndihem sikur nuk jam e mjaftueshme për të.Është kaq zhg ënjyese të dish që ai fillon të shikojë po.rn ografi, por nuk mundet me mua. Unë jam pak mbipeshë, gjë që ai më kujton pa ndërprerjeKjo më bën të ndihem edhe më k eq për veten time.…

Unë kam provuar të flas me të në lidhje me këtë, por ai nuk duket se e kupton që zakoni i tij i përditshëm i p or,n.og rafisë po shka tërron lidhjen tonë s.e,ks uale.Deidre thotë: Në vetvete, shikimi po,rn ografisë ka ten dencë të ketë një efekt m pirës. Fol më burrin tënd për këtë dhe gjeni një zgjidhje. Ju nuk e vlerësoni veten mjaftueshëm dhe meritoni shumë më shumë.…