Beja d ashuri me djalin e dahjes te fejuarit tim , ai futej nga dritarja dhe…??

Beja d ashuri me djalin e dahjes te fejuarit tim , ai futej nga dritarja dhe…??

Jam nga prishtina, 25 vjecare tani me e martuar dhe me dy femij por tju t refoj qka beja deri sa isha e fejuar.. djalin me te cilin beja dashuri shuuum n ate e dite doli qe ishte djali i dajes se fejuarit tim, qfar rastesije e q udi tshme..deri sa un hapja kembet dhe pa asnje ndales beja gjithqka qe me donte qefi aj,…

te gjithat ja kishte treguar tanime burrit tim, por pa e ditur se kush jam une.. momenti qe u takuam te tre ishte i tr ishtushem por e mbajti veten, juk tregoj asgje e un i premtova..gjdo her qe kam mundesi dal dhe e k naqi at dhe bejm dashuri..ohhh se si me punon ..e ka aq te madh..une ja l epij aq fort sa tr.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…