Zvicërr: ZeZaku Nuk Më LëShoi Për 6 Orë, Ishte I Pa Ngo.PshËm, Kisha Dhi.Mbje Dhe…

Zvicërr: ZeZaku Nuk Më LëShoi Për 6 Orë, Ishte I Pa Ngo.PshËm, Kisha Dhi.Mbje Dhe…

Quhem Anita 29 vjecare e martuar, jam e lumtur ne martes por kunata ime me njoftoi me zezakun qe punonte ne nje shitore ketu ne Argau.. Menjeher mendja me ka shkuar, ai shpesh le pinte buzet derisa kunata me bindi me provu se tha e kishte shum te m adhe , ai nuk me leshoi per 6 ore ishte i pa ngo pshem, me ka cmo ntuar duke me… …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…