“Tradhtia më e madhe në historinë e futbollit, ia mori gruan, por Lopez e fal Icardin S’ka problem”

“Tradhtia më e madhe në historinë e futbollit, ia mori gruan, por Lopez e fal Icardin S’ka problem”

Argjentinasi Maxi Lopes më shumë ka bërë lajm për ma rrëdhënien e tij me ish-bashkëshorten Wanda Nara, e cila e la atë për t’u martua më pas me shokun e tij, Mauro Icardi se sa si futbollist.

Ai ka ak uzuar shpesh çiftin që nuk e kanë lejuar të takojë 3 fëmijët e tij me Wanda Nara-n, por së fundmi, Lopez ka bërë një hap pas.

Gjatë një emisioni r adiofonik në Itali, Lopez është shprehur se të kaluarën e ka lënë pas krahëve për t’u nd jerë mirë me veten dhe për të jetuar në maksimum jetën e tij të re.

“Unë zgjodha të jem i lumtur. Është një zgjedhje për je tën. Gjërat mund të shkojnë mirë ose k eq. Në atë moment unë dë shtova në jetën time në çift, por kam një jetë si baba dhe për fëmijët e mi. Unë nuk kam pro bleme me askënd. Gjithë çfarë dua, është të jap lumturi për fëmijët”, ka thënë Lopez.

Maxi Lopez është baba i tre fëmijëve me Wanda Nara-n, e cila më pas u nda nga ai dhe u lidhe me shokun e tij në atë kohë, su lmuesin e Interit, Mauro Icardi, me të cilin ka edhe dy fëmijë.