Të prek shp irtin kjo ngjarje../ E la burri i saj 5 dit pasi ishe p aralizuar,por nuk u dorzua e gjeti dashurin e vërtetë

Të prek sh pirtin kjo ngjarje../ E la burri i saj 5 dit pasi ishe pa ralizuar,por nuk u dorzua e gjeti dashurin e vërtetë

Një nënë e katër fëmijëve u la nga burri i saj vetëm kur ajo kishte nevojë për të më shumë se kurrë. Pesë ditë pasi ajo ishte paralizuar nga një go ditje në tru, ai bëri kërkesë për di vorc dhe u largua nga familja. Për fat të mirë, kjo hi stori ka një fund të lumtur.

3 vjet më parë, Riona mbeti e p aralizuar nga beli poshtë pasi pvësoi një go ditje në tru. Jeta e tij ndryshoi në një sekondë. Në atë kohë, e vetmja gjë që gruaja mund të mendonte ishte burri i saj dhe katër fëmijët.

Riona u tha se ajo kurrë nuk mund të r ifitonte përdorimin e këmbëve të saj. Por ai lajm i k eq u p asua nga një tjetër: Burri i Kelly, Richard e la atë pesë ditë pas t ragjedisë. Ata ishin të martuar për 14 vjet. Richard tha se ai donte të paraqiste kërkesë për d ivorc në mëngjes para s ulmit.