Publiku e quan atë “bullafiq”. Por shikoni kur fillon vallëzimi ndodh e mahnitshmja…

Publiku e quan atë “bullafiq”. Por shikoni kur fillon vallëzimi ndodh e mahnitshmja…

Njerëzit nuk duhet të gj ykohen nga pamja dhe kjo na mësohet që në moshë të hershme, por megjithatë bota është plot me paragjy kime.

John Lindo është mësuar me faktin se të tjerët kanë paragjy kime rreth tij.

Ai është njeri mbipeshë dhe nuk duket sikur ai është një balerin.

Zakonisht, nëse e dëgjojmë fjalën balerin, shumicën e kohës mendja jonë mendon për një person në formë të përsosur fizike, të tr ajnuar mirë dhe pa as një gram më shumë yndyrë.

Ky, megjithatë, nuk është ra sti me John Lindo. Ai është një njeri mbipeshë.

Për shkak të paraqitjes së tij, John-it i duhej të lu ftonte shumë herë kundër paragjy kimit, shkruan ShkodraNews. Njerëzit nuk mund të besojnë se ai është një balerin i shkëlqyer.

Por ai ka fituar shumë gara në kërcim.

Në fakt, John ka lulëzuar që nga viti 1992, ka konkuruar në mënyrë profesionale dhe ka fituar disa gara.

Kur John-i dhe partnerja e tij në kërcim u ngjitën në sallën e vallëzimit gjatë konkurimit të vitit 2008, fjala “bullafiq” u dëgjua në au ditorin mu rmurues.

Por çifti nuk u t ensionua.

Kur John dhe Deborah Szekely filluan të kërcenin, ata i lanë të gjithë pafjalë. Ata fituan mbi të gjithë pjesëmarrësit e tjerë pa pr obleme dhe ndje nja e gëzimit që transmeton John-i është me të vërtetë e mrekullueshme.