Pas S,harjeve: Pasi I Ka Komentuar Në Foto, Shp,ërthen Blero Në Intervist, E Ofe,ndon Keq Teutën, “Ti Për Mua Je Vetëm Një…

Pas S,harjeve: Pasi I Ka Komentuar Në Foto, Shp,ërthen Blero Në Intervist, E Ofe,ndon Keq Teutën, “Ti Për Mua Je Vetëm Një…

Nga martesa me aktoren e njohur Teuta Krasniqi, këngëtari Blero ka një vajzë Tarën, e cila tashmë është e njohur për publikun shqiptar. Blero këto

ditë kishte publikuar një foto dhe ku ka treguar që pret të bëhet baba për herë të dytë, dhe per kete nuk ka munguar edhe r eagimi i Teutes ku i ka komentuar ne foto Bleros, dhe si duket… …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…