Lumja e Thaqit: Kam doktoraturë me notë 10, mvjen keq për juve që sdini qka flisini…

Lumja e Thaqit: Kam doktoraturë me notë 10, mvjen keq për juve që sdini qka flisini…

Një su kses i menjëhershëm dhe i ja shtëzakonshëm ka ndodhur menjëherë pasi Lumnije Thaçi është zgje dhur pr odekane në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”. Bëhet fjalë për diplomat që lëshon ky universitet e që sipas të dhënave të para ato tashmë do të shë nojnë një njohje ndërkombëtare. “Ky është vetëm fillimi.

Unë jam njeri me shkollë, edhe kam me e ngrit ketë universitet sepse e meriton”, ka thënë Lumnije Thaçi.