“Jetoi 8 vite në manastir, murgesha bie në DASHURl me priftin”

“Jetoi 8 vite në manastir, murgesha bie në DASHURl me priftin”

Dikur ishte një murgeshë dhe kaloi plot 8 vite në një manastir, mirëpo tashmë është kthyer në një po r/nostare. Kjo është historia e Yudi Pineda

Vajza e cila ishte vetëm 10 vjeçe kur shkoi në një manastir për t’u trajnuar të bëhej një mu rgeshë. Kishin qenë m urgeshat që shkuan në shkollën e saj dhe e bi ndën për t’u larguar.

Ajo ka treguar se atje brenda ndihej shumë e lumtur por pastaj ra në dashuri me një mësues fetar.

Kjo e bëri që sapo mbushi moshën m adhore, Yudi të largohej nga m anastiri.

Ajo nisi punë në “Nestle” mirëpo pastaj takoi Juan Bustos, një person i cili po r ekrutonte modele për chat/line.

Tashmë 28 vjeçe vajza nga Ituango, Kolumbi ka rr ëfyer se dëshiron të shkojë tri herë në javë në kishë dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë, ndonëse tashmë është po rnostare.

Yudi ka treguar:/EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Unë shkova në Uraba dhe isha në shkollë kur mu rgeshat erdhën për të na vizituar, dhe e dija atëherë se doja të bëja atë gjë.

Më pas u largova pasi u da shurova çm endu risht me një mësues fetar. Pastaj takova Juan Bustos, i cili po r ekrutonte modele për po rtalin e tij të tipit “ëebcam” të rritur.Fillimisht ndihesha ke q, por tani jam mirë.

Unë ndihem mirë edhe kur shkoj në kishë. Asnjëherë nuk i anashkaloj lu tjet e së premtes, takimet e së shtunës apo meshat e së dielës”.

Pineda pranoi se prifti i saj u përpoq ta bënte të arsyetonte për të mos u bërë një p orn ostare, por ajo i njoroi këshillën e tij.

Ajo e ka quajtur karrierën e saj të re p o rn ografike “të mirë dhe artistike” dhe p retendon se nuk ka “asgjë të k eqe”.Ajo gjithashtu tha se ajo shijon çdo ditë “m a s turbi min dhe p or nograf inë/EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe