Familja Mendon Se Jam Ç Me ndur”, 23- Vjeçarja Paguan 15 Mijë Paund Për…

Familja Mendon Se Jam Ç M endur”, 23- Vjeçarja Paguan 15 Mijë Paund Për….

Një vajzë e re ka lënë të b efasuar familjen dhe miqtë pas vendimit të saj të fundit, me mi ratimin e të atit.

Nadine Anderson, nga Mbretëria e Bashkuar, ka mbuluar me ta tuazhe rreth 90% të t rupit të saj, madje duke zgjedhur që pjesën më të madhe të lëkurës ta ngjyrosë në ngjyrë të zezë, pa bërë asnjë dizajn.

Ajo tregon se ka ad huruar gjithnjë tatuazhet që babai i saj ka pasur, dhe dhurata që i ka kërkuar në moshën 18-vjeçare ka qenë pikërisht që edhe ajo të bënte disa.

“Ai më tha se nëse mendoj se kjo është mirë për mua dhe nuk më sh kakton asnjë pr oblem, atëherë mund të vazhdoj dhe të bëj sa të dua”.

Pamja e saj sot është shumë e çu ditshme, ndërsa thotë se një pjesë e familjes së saj dhe miqve mendojnë se është ç.me ndur që ka përfunduar në këtë fa zë.

Anderson nuk e v.ret aspak mendjen për k.omentet ne.gative, teksa thotë se ndihet rehat dhe i pëlqen përfundimi.

Të gjitha këto tatuazhe i kanë kushtuar asaj plot 15 mijë paund.

Në rrjetet sociale, komentet ndaj saj nuk kanë qenë shumë po zitive, por 23-vjeçarja thotë se nuk sh qetësohet aspak dhe se çdokush ka të drejtë të bëjë ç’të dojë në je t ën dhe t rupin e tij.