“E KAM TË VOGËL, DUHET TË MARRËSH SHENJË MIRË”, ILDA BEJLERI ÇU,DIT GAZETARIN ME PËRGJIGJEN E SAJ(VIDEO)

“E KAM TË VOGËL, DUHET TË MARRËSH SHENJË MIRË”, ILDA BEJLERI ÇU,DIT GAZETARIN ME PËRGJIGJEN E SAJ(VIDEO)

Ilda Beljeri është gjithmonë në qendër të vëmendjes pasi është një nga moderatoret shqiptare që publikon shpesh foto të n xehta në profilet e saj në rrjetet sociale. Ajo është përfolur shpesh për lidhjet e saj me futbollistët e kombëtares, por nuk e ka pranuar asnjëherë se ka pasur lidhje me ndonjë nga çunat e kombëtares. E ftuar në emisionin “Një kat më lart”, të moderatorit Ermal Peçi, Ilda Bejleri u shpreh:…

Nuk mund të them kurrë që s’mund të jem në një lidhje më një futbollist, por nuk e di pse gjithmonë duan të më lidhin me ta. Nuk ka lidhje profesioni, por njeriu që do zgjidhja. Partneri im a ktual nuk është futbollist”, tha fillimisht Ilda.Më pas ajo me një ba tutë duke përfshirë futbollin ka sh tuar: “Porta ime është shumë e vo gël, duhet ta marrësh shënjestrën shumë mirë.”…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…