DHÎMBJE E MADHE/ Sapo u nda lajmi i hîdhur per Rexhep Selimit dhe familjen e tij…flasin fqinjet: Jemi të pērlotur …

DHÎMBJE E MADHE/ Sapo u nda lajmi i hîdhur per Rexhep Selimit dhe familjen e tij…flasin fqinjet: Jemi të pērlotur …

Familjarët e ish-anëtarit të Shtabit të Përgjit,hshëm të UÇK-së dhe ish-deputetit të VV-së, Rexhep Selimi, nuk kanë das.hur të flasin, kur një ekip i T7 ka shkuar afër shtëp.isë së tyre. Per videon shtyp me poshte:

Prapa kam.erave, ata kanë thënë se janë në gjendje jo të mirë emoc ionale, që lidhet me mungesën e Selimit. Ne lagjen ku jeton familja e Rexhep Selimi, për T7 ka folur, fqi.nje e ish-deputetit të VV-së. Ajo ka thënë se nd iejnë mungesën e Selimit.

“Qe tash, masi ju dashtë me shku atje… Jo veç ne, por krejt mahalla e ndjen mung,esën e tij, dhe jemi shumë të pë rlotur, shumë të mërzitur”, tha ajo. “Ne jemi mësu me pa atë gjal,lërinë e tij, sinqeritetin e tij”.“Pres që të bëhet mirë. Edhe ata ishalla drejtë.sia i shpëton”, tha fqinja e tij.