Ajo Harroi Se Ishte Vetëm Për Loje Filloi Vërtet Të Nx,ehet Shiko Cka Ndodhe Live Në TV (Video)

Ajo Harroi Se Ishte Vetëm Për Loje Filloi Vërtet Të Nx,ehet Shiko Cka Ndodhe Live Në TV (Video)

Ne nje emision i cili po mbahet ne spanje ve ne s iklet mysafiret.Ai cdo musafir qe ftone i pr ovokone ne

menyre te ndryshme se fundmi ka pasur mysafir nje modele dhe i ka thene asaj qe te dale dhe te i hyp pe rmbi atij.Por pas emisionit kane ndodhur shume gjera tjera vertet te ha bitshme.Dihet qe ne saje te ketij emisioni d ueht te ruhet e tika po keta dy nuk u p ermbajten…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…