Ah tutë e loçkë! Shikojeni çka thotë Vuçiç për Albin Kurtin!!

Ah tutë e loçkë! Shikojeni çka thotë Vuçiç për Albin Kurtin!!

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, ju drejtua publikut serb sot pas mbledhjes së kryesisë së partisë së tij ku kishin sh qyrtuar rezultatet e zgjedhjeve të 14 shkurtit në Kosovë.

Ai gjeti kohë të merrej edhe me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje rreth deklaratës së tij për gen o ci din k ryer në Kosovë nga Serbia në vitin 1999, duke mohuar përsëri ker ime t serbe e duke thënë se nuk ka vullnet të merret me deklarata të tilla.“Sa i përket gen oc id it, njerëzit po thonë terme pa ditur asgjë rreth tyre. Ai (Kurti) si një marksist dhe an arkist ka mundur t’i studioj më mirë këto. Përpiqem të mos re agoj në o fendimet e tij. Në fund të fundit, është mirë të bisedohet”