Adelina: ‘Kur i kam tregu të pasmet unë, femrat në Kosovë nuk kanë ditë me lexu.’

Adelina: ‘Kur i kam tregu të pasmet unë, femrat në Kosovë nuk kanë ditë me lexu.’

Këngëtarja e njohur Adelina Ismaili gjate intervistes se fundit ka folur per jeten e saj pr ivate dhe publike, Adelina u shpreh se vajzat ne ditet e sotme po e teprojn shumë duke i treguar të pa smet.

‘Kur i kam tregu të p asmet unë, femnat ne Kosovë nuk kanë ditë shkrim as lexim.