Vetura lëvizë me shpejtësi të lartë, në pjesën anësore ishte ngjitur një njeri.

Vetura lëvizë me shpejtësi të lartë, në pjesën anësore ishte ngjitur një njeri.

Udhëtimi i zakonshëm duke qëndruar brenda veturës, për dikë nuk është aspak zbavitës
Shiriti ngjitë është një mj et shumë funksional, që përdoret për gjërat të mira dhe të k ëqija, transmeton Telegrafi.

Me shirit ngjitës, iu është shpëtuar jeta disa a stronautëve në Apollo 13, por është edhe e dëm shme sepse ki dnapuesit me të ua mbyllin gojën vi ktimave.
Në këtë ng jarje që ka ndodhur në Rusi, nuk dihet nëse ky m jet është përdorur për të mirë apo për të k eq, por mund të thuhet se u tregua i fuqishëm dhe kreu funksionin e duhur.

I njohur për sim ulimet e rr ezikshme, Evgeny Chebotarev ka kërkuar që ta ngjesin në pjesën anësore të një Ford Mustang, me shirita ngjitës.
Ai kërkoi pastaj, që vetura të lëvizte me shpejtësi të lartë nëpër rrugë të hapur, ndërsa duart i mbante të kapura për pasqyre. Pa pasur, ndonjë h elmetë në kokë.

Makina arriti deri në 140 kilometra në orë, ndërsa bëri xhiro për një kohë nëpër rrugë të hapur, së bashku me Chebotarev të ngjitur në të.
Gjatë tërë kohës, pas veturës ku ishte kapur ai, voziste shoku i tij, që dukej sikur në çdo moment ai mund të rr ëzohej dhe ai do ishte i parë që do ta shtypte me veturë.