Unë Jam Shum E Bukur B,urri Nuk Më Meriton Mua, Po Du Me U Nda Sepse Po E Du Nja Ma Të…

Unë Jam Shum E Bukur B,urri Nuk Më Meriton Mua, Po Du Me U Nda Sepse Po E Du Nja Ma Të…

Burri im ndodhe qe 2 ose 3 muaj mbyllet ne dhome nuk vjen te f lej me mua jam e bukur shum dhe jame e sjellshme dhe qdo here mendon se une e tra dhtoj.

Ai nuk fl en me mua nuk kemi asgje net1me bashk ka 4 muaj,Unë jam shum shum e bukur dhe aj spo f len qe 4 muj e kum harru nd jejen e ma shkullit dhe keshtu suj kerkoj qe dikush te jet se rioz ne kete punen dhe te krijoj nje li dhje por mos mem sh frytezu veq pse i kam letrat jasht.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…