Trupi Im Prodhon Aq Shumë Q,umësht, Sa Që Për 7 Muaj Ua Kam Shitur 500 Litra Me,shku,jve Që Duan ..

Trupi Im Prodhon Aq Shumë Q,umësht, Sa Që Për 7 Muaj Ua Kam Shitur 500 Litra Me,shkujve Që Duan ..

Nëna e dy fëmijëve është duke fituar mijëra funte duke shitur qumështin e g jirit në internet b urrave – për të cilët thotë ajo se po u

ndihmon të “ndërtojnë” muskuj gj igant.Rafaela Lamprou, 24-vjeç nga Qiproja, shtatë muaj më parë solli në jetë djalin që e pagëzoi me emrin Anjelo, por prej atëherë trupi i saj filloi të prodhoj më shumë sesa që kishte nevojë biri i saj, sa që nuk kishte hapësirë në dhomë ku ta lë,…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…