Trendi i ri i fustaneve kërkon të që mos të keni të br endshme: Do guxonit?

Trendi i ri i fustaneve kërkon të që mos të keni të b rendshme: Do guxonit?

Modelet e reja të fustaneve janë të guximshëm dhe s ensualë, por ek spertët e modës për “Who What Wear” thonë se modeli “no-knickers” është ai që do bëjë namin përgjatë pranverës dhe verës.

Ka diçka: Për t’i veshur s’duhet të keni të br endshme ose të paktën duhet të vishni me kujdes modele sp ecifike për këtë model.

Pyetja është: A jeni gati për të veshur një të tillë?