Sk enat l NTlME me Behar Merën/ Rita Lati e thote troç, me vjen t urp por e bëra..!!

S kenat l NTlME me Behar Merën/ Rita Lati e thote troç, me vjen t urp por e bëra..!!

Rita Lati ka rr ëfyer se shumë nga ske çet e saj, as i shikon pasi i vjen turp por i ka bërë për shkak se kishte

nevojë për para.Aktorja shqiptare Rita Lati ka treguar shumë detaje nga jeta e saj personale..…Ndiqen! videon per te k uptuar se per qfare behet fjale:Ju f tojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…