Sinan Hoxha përfshihet në k onfliktin në mes të Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit

Sinan Hoxha përfshihet në ko nfliktin në mes të Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit

Mysafir i kësaj jave në emisionin n’Kosovë Show është Sinan Hoxha.
Këngëtari nga Shqipëria ka folur për je tën e tij p rivate dhe karrierën muzikore.

Në një moment ai dha mendimin e tij për ko nfliktin në mes të Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit. Këto të fundit kanë mospajtime lidhur me ‘vjedhjen e idesë’ së një kënge.
Për më tepër ndiqeni intervistën në vijim.