Se…Si Me Mo,trën E Shokut , Ishte E Pa Ng,opshme ‘Video-Ja Është E qme ndur (VIDEO)

Se…Si Me Mo,trën E Shokut , Ishte E Pa Ng,opshme ‘Video-Ja Është E qme ndur (VIDEO)

Djali nuk ka he zituar të publikojë videon,është pa luar me motren shokun e tij të ngushtë.Në fillim të videos, 18-vjeçari e shpjegon në de taje

se si do të sh tiret është duke bërë s…eks me motrën e mikut të ngushtë..fillimisht pranon një mesazh,ku shkruan se motra e tij është duke bërë se,ks me shokun e tij të ngushtë. Dhe në momentin që ai futet në apartament i zë në sh trat,…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…