Peshkatari nuk u beson dot syve, kap “peshkaqenin me fytyrë njeriu” (Foto)

Peshkatari nuk u beson dot syve, kap “peshkaqenin me fytyrë njeriu” (Foto)

Një peshkatar është t r o nditur kur hapi barkun e një pe shkaqeni dhe pa një këlysh me pamje të çu ditshme, fytyra e tij dukej si njeri.

Abdullah Nuren, 48 vjeç, kapi në rrjetën e tij një pe shkaqen në ishullin Rote Ndao në provincën Lindore Nusa Tenggara të Indonezisë të Dielën, 21 Shkurt. Kur i hapi barkun, peshkatari e kuptoi se pe shkaqeni kishte qenë sht atzënë me tre k ëlyshë dhe njëri prej tyre kishte dy sy të mëdhenj r rumbullakë.

Abdullah e vendosi pe shkaqenin e vogël mbi një karton dhe në pamjet e shpërndara nw internet duket sikur ka një fytyrë nj erëzore. Abdullah tha se ishte kë lyshi i vetëm i d eformuar.

“Fillimisht gjeta një pe shkaqen nënë të kapur në rrjetën e p eshkarexhave. Të nesërmen hapa barkun e pe shkaqenit nënë dhe gjeta tre kë lyshë. Dy ishin si nëna dhe kë lyshi tjetër dukej sikur kishte një fytyrë njerëzore”.

Peshkatari e mori në shtëpi peshkaqenin e vogël dhe po e ruan aty. Ai tregon se fqinjët i kanë ofruar para për ta blerë, por ai nuk pranoi ta shiste atë.

Shtëpia ime ka qenë e mbushur me njerëz që duan të shohin p eshkaqenin. Shumë njerëz duan ta blejnë, por unë do ta ruaj, mendoj se do të më sjellë fat të mirë”, u shpreh ai.